+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Prokopka Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 113 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    85%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    75%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

(nezveřejněno)

dospělý pár, 2.11.2008

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jozef

jednotlivec, 29.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Spokojenost,nemám co dodat

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

skupina přátel, 16.9.2012

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • nice and cheap hotel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

skupina přátel, 13.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Imre Turi

jednotlivec, 11.8.2011

Magyarország

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byl to všechno správně. Se vším jsem byl spokojený. Pokoje byly jasné, snídaně byla hojná, personál je zdvořilý a pozorný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

paní Šimková

jednotlivec, 8.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi dobrý poměr cena-výkon,pokoj i příslušenství čisté,veškeré potřebné zařízení,personál příjemný,usměvavý a vstřícný.Zcela jistě využiji opět Vašich služeb.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Krystyna Mykhaylova

jednotlivec, 13.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Boudová

rodina se staršími dětmi, 15.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Již jednou jsme byli v hotelu Prokopka ubytovaní, takže s ním máme zkušenosti a vždy jsme byli nad míru spokojeni, personál je velmi ochotný a příjemný, hotel je dobře umístěn a pěkně vybaven. Můžeme všem doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Krzysztof

rodina s malými dětmi, 8.11.2015

iława Polsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bardzo polecam hotel prokopka, miła obsługa, komfortowy klimat w pokoju i najważniejsze to przystępne ceny po sezonie jak i w sezonie. Jeśli chodzi o rezerwacje to tylko przez www.Hotel.cz POLECAM

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Buchalová

jednotlivec, 8.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Neumím hodnotit podle hvězdiček, ale mohu říct, že personál byl ochotný, příjemný a sympatický.Ráda využiji opět Vaše služby. Ing. Buchalová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Burík

mladý pár, 8.8.2010

Ostrava, Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • tento hotel Vám mohu jen doporučit:) Personál má profi přístup a je ochoten v čemkoli pomoci :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.9.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Krzysztof

skupina přátel, 9.11.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nic dodać nic ująć

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ewa

dospělý pár, 21.1.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel położony w dobrym miejscu. Na piechotę można dojść na starówkę i mieć przy okazji miły spacer po zabytkowej Pradze. Niedaleko hotelu (200m) kultowa restauracja Slovanska Lipa z bardzo dobrym piwem i jedzeniem. Polecam!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše neni nic na co bych si mohl stěžovat. David

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radmič

mladý pár, 6.9.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Pomer cena-kvalita jedine mozne hodnoceni 10 bodu.Zvlastni podekovani panu recepcnimu - vesely chlapik vzdy ochoten poradit a vyjit vstric.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dariusz Ring

jednotlivec, 16.11.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Super Recepcjoniści bardzo pomocni i uprzejmi, dobre śniadania. Hotel cichy i przyjazny. Gorąco Polecam

  • Jedyny minus- obsługa wchodzi do pokoju w trakcie kiedy są w nim goście.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

marcela babicová

jednotlivec, 2.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • výborná poloha,personál,čistota,snídaně super,služby,zkrátka jsem byla velice příjemně překvapená že i za nízkou cenu ubytování lze velice kvalitně trávit čas v Praze,osobně doporučím všem známým,klobouk dolů a děkuji za příjemný pobyt v hotelu PROKOPKA :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10